Mance Park Middle School

Skip to main content
Our school day begins at 7:40 am and ends at 3:35 pm.

Bell Schedules

2017 - 2018 Mance Park Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Beginning Bell 7:40 AM
1st Period 7:45 AM 8:38 AM 53 min
Passing Period 8:38 AM 8:41 AM 3 min
2nd Period 8:41 AM 9:31 AM 50 min
Passing Period 9:31 AM 9:34 AM 3 min
3rd Period 9:34 AM 10:24 AM 50 min
Passing Period 10:24 AM 10:27 AM 3 min
4th Period 10:27 AM 11:17 AM 50 min
Passing Period 11:17 AM 11:20 AM 3 min
5th Period 11:20 AM 12:56 PM 96 min
A Lunch 11:20 AM 11:50 AM 30 min
B Lunch 11:53 AM 12:23 PM 30 min
C Lunch 12:26 PM 12:56 PM 30 min
Passing Period 12:56 PM 12:59 PM 3 min
6th Period 12:59 PM 1:49 PM 50 min
Passing Period 1:49 PM 1:52 PM 3 min
7th Period 1:52 PM 2:42 PM 50 min
Passing Period 2:42 PM 2:45 PM 3 min
8th Period 2:45 PM 3:33 PM 48 min
Second Floor Release 3:30 PM
First Floor Release 3:33 PM